Mit crossfit-eventyr med ups and downs

Crossfit

For over to år havde jeg mit første møde med crossfit, da jeg meldte jeg mig ind i Crossfit Copenhagen. Jeg havde længe styrketrænet i fitnesscenter, men var sikker på, at crossfit var lige noget for mig. Jeg nåede dog kun igennem opstartsforløbet og to WODs, før jeg måtte stoppe igen – Jeg var nemlig blevet gravid. Og da jeg var blevet det med fertilitetsbehandling, måtte jeg ikke få min puls særligt høj op. Så jeg turde simpelthen ikke tage chancen.

Nu er der så gået over to år, og jeg er klar på at give det et forsøg mere. Jeg har meldt mig ind og har været på to opstartshold. Hold nu op, hvor må man sige, at crossfit har givet mig en omgang! Jeg er simpelthen i så dårlig form, at jeg ikke kan sove efter træning. første gang sov jeg ikke de to efterfølgende nætter (mine muskler ville slet ikke slappe af), og her tre dage efter anden træning ligger jeg så med halsbetændelse og er på penicillin – Tak for det!

Det er vildt så meget søvn betyder for restitution og velbefindende generelt. Med en datter, der har haft refluks det meste af sit liv, har jeg virkelig lært at værdsætte søvn. (Det har jeg skrevet om her).

Planen er stadig at fortsætte med crossfit opstartshold en gang om ugen. Forhåbentlig kan jeg ved at fokusere på min kost og restitution, samt ved at supplere med aminosyrer, magnesium og bcaa sørge for, at jeg ikke skal ligge syg, hver gang jeg har været til træning. For det er virkelig ikke fedt. Det får mig til at føle, at der er meget lang vej til den form, jeg var i før. Men det skal lykkes! For jeg ved bare, at crossfit er den helt rigtige træningsform for mig. Jeg glæder mig bare sindsygt meget til at komme i så god form, at jeg kan give den gas igen .

Jeg vandt desuden de to første måneders træning i en konkurrence CFC afholdt. De kører dem regelmæssigt – så hvis du ligesom jeg synes crossfit er for fedt, kan du tjekke CFC’s hjemmeside og holde øje med konkurrencerne.

2 thoughts on “Mit crossfit-eventyr med ups and downs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *